Suunnittelupalvelut

Arkkitehtitoimisto, joka tekee ideoista toteutettavia

Arkkitehtitoimisto Tenho on ihmisläheinen suunnittelutoimisto. Meillä on runsaasti kokemusta niin pienien kuin suurien uudisrakennus- ja remonttikohteiden suunnittelusta, joten osaamme ehdottaa asiakkaalle toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja kohteesta riippumatta.

Visuaalisuuden lisäksi myös käytännöllisyys on rakennussuunnittelussa tärkeää. Upeimmatkaan ideat eivät aina toimi käytännössä, vaan niitä pitää usein muokata hieman toteutusta varten.

Käytännön kokemuksemme näkyy esimerkiksi silloin, kun suunnittelemme lapsiperheelle tarkoitettua taloa. Tällöin lattia- ja muissa pinnoissa suositaan useimmiten helppohoitoisia materiaaleja, jotka kestävät kovaakin kulutusta. Omakotitalon suunnittelu tuo neliöihin kustannustehokkuutta pitkällä tähtäimellä.

Suunnittelemme kohteesta sellaisen, ettei sinun tarvitse enää rakennuksen tai remontin valmistuttua miettiä hienompia, toimivampia tai käytännöllisempiä ratkaisuja. Voit vain nauttia uusista tyylikkäistä tiloista, jotka on suunniteltu sinun toiveitasi ja tarpeitasi noudattaen.

Toteuttamiamme suunnittelukohteita ovat niin julkisivu-, liiketila-, saneeraus-, laajennus- ja omakotitalokohteet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!